Wednesday, June 12, 2024

Ladies First: Gjensidige Kvindeliga 2023 2024 Magasinet PlayOffs DAY 9

  

DANISH Highlight Women  D1 Denmark 11062024
Women.Denmark.LastDay.11062024.DAN.twb22.mp4
557.65 Mo https://1fichier.com/?7eivysafbr3qoclqoqjq

Med kun to runder tilbage er vi nået dertil, hvor mesterskabet kan afgøres denne weekend. I seneste runde var der fuld valuta til de tre tophold i rækken, da de alle hentede 3 point. Det betyder dermed, at Fortuna Hjørring nu definitivt at ude af kampen om mesterskabet, og at de samtidig har fire point op til HB Køge på 3. pladsen. Dermed ligner det, at det er FC Nordsjælland, Brøndby IF og HB Køge der kæmper om podiepladserne i år.  


Udover at Fortuna Hjørring er ude af guldkampen, så betød sidste rundes resultater også, at vi kan få en dansk mester efter runde 9. Lige nu ligger FC Nordsjælland to point foran Brøndby IF. Brøndby IF møder lørdag Fortuna Hjørring på udebane, og ender dette ikke med tre point til blågule, så har FC Nordsjælland muligheden for at spille mesterskabet til Farum for første gang nogensinde i deres hjemmekamp mod Kolding IF. Tager Brøndby derimod alle tre point, lægger de et tungt pres på FC Nordsjælland, og mesterskabet vil først blive afgjort i sidste spillerunde, hvor lige præcis de to hold mødes i Brøndby.






NEXT ROUND

Samedi 14 nous retrouverons nos prochains champions danois le Brøndby IF et le FC Nordsjælland s'affronteront sur le Terrain 2 de Brondby pour le trophée.


På lørdag finder vi vores næste danske mestre Brøndby IF og FC Nordsjælland brager sammen på bane 2  i kampen om trofæet 












No comments:

Post a Comment

NO LINKS ALLOWED