Tuesday, September 20, 2022

Czech Fortuna Liga 2022 2023 Sparta Praha Banik Ostrava


17 septembre 2022
Generali Česká pojišťovna Arena 

POL
Czech.Fortuna.Liga.2022.2023.Sparta.Banik.POL.twb22.ts
https://1fichier.com/console/index.pl?mf#
https://filejoker.net/dr171uk8jkhd

Úvodních dvacet minut se zápas vyvíjel tak, jak Baník nechtěl. Sparta byla aktivnější a přestože si v této fázi hry větší šanci nevytvořila, její aktivita byla nepříjemná. V 21. minutě zvládl před koncovou čárou Gigli Ndefe obrannou práci v souboji s Kryštofem Daňkem, odblokoval jej od míče a nechal balon, jehož se dotkl naposledy hráč Sparty, dokutálet za koncovou čáru. Sudí Klíma, ač se na celou situaci díval z nějakých osmi metrů, ale přiřknul Spartě roh. Lukáš Sadílek jej rozehrál na Jakuba Jankta, jemuž ale míč utekl, takže si pro něj musel udělat pár kroků navíc. Jankto míč dostihl a nacentroval do šestnáctky Baníku z druhé strany. Balon přistál u Sadílka, ten vystřelil, bránící Gigli Ndefe střelu smolně tečoval mimo dosah Jana Laštůvky a Letenští vedli.


Baník se pokusil o aktivnější přístup, ale stále se Slezanům nedařilo branku Sparty ohrozit. Naopak, přišla 35. minuta a s ní kritický moment utkání. Nejdřív se míč v šestnáctce Baníku odrazil k volnému Jaroslavu Zelenému, ten jej takřka na malém vápně napálil levačkou a trefil břevno. Míč se odrazil zpět do hry, Asger Sörensen jej posadil na hlavu Tomáši Čvančarovi, jehož střelu vytlačil mimo brankový prostor Jan Laštůvka. A akce ještě pokračovala, David Pavelka vrátil míč proti noze Lukáši Sadílkovi, ten střílel z nějakých dvanácti metrů a jeho křížná rána těsně minula levou tyč branky Baníku.


Zbytek první půle se odehrát spíše na polovině Sparty, Baník zlepšil výkon, ale k ohrožení branky to stále nestačilo. Co se nepovedlo v první půli, stalo se hned po pauze. Baník dokázal posunout hru před šestnáctku Sparty, tam zvládl Jiří Klíma výborně souboj se Zeleným, zbavil se jej, napřáhl z nějakých čtyřiadvaceti metrů a trefil perfektně k tyči – 1:1. Baník pak pozorně bránil a navzdory snaze Sparty vrátit vedení zpět na domácí stranu brankové šance dlouho nepřicházely. Čvančarovu hlavičku z padesáté minuty Jan Laštůvka v pohodě kryl. Až v 84. minutě přišlo vážné ohrožení branky Baníku. Martin Minčev se po pravé straně probil z úhlu k zakončení, Jan Laštůvka jeho ránu vyrazil. A po dvě minuty později mířil Čvančara v dobré pozici i za přispění Davida Lischky mimo branku Baníku.
















No comments:

Post a Comment

NO LINKS ALLOWED