Ladies First: Norway Toppserien 2023 SK Brann Kvinner Åsane

Runde 2
1 april 2023

NORW
 Women.Norway.D1.2022.2023.Brann.Asa.NORW.twb22.blogspot.mp4

Hjemme mot nyopprykkede Åsane fikk fjorårets seriemester Brann det uventet tøft. Bortelaget slo til med en kjempeåpning på lokaloppgjøret da Andrine Mo ordnet ledelse etter kun fire minutter.
Snaut 20 minutter senere utlignet Marit Bratberg Lund fra straffemerket. Like etter fikset Mathilde Sangolt ny Åsane-ledelse, men kort tid etter var Lund skuddsikker igjen og ble tomålsscorer.
Brann slet med å spille seg til de store mulighetene etter sidebytte, men fikk likevel med seg seieren da Marthine Østenstad headet inn 3-2 på en corner kvarteret før slutt. Sist helg greide Brann så vidt å ta med seg alle tre poengene i sesongåpningen mot Lyn. Dermed står fjorårets seriemester med full pott til tross for svakere prestasjoner enn ventet.