10 avril 2023
Portland Park

DANISH
Superligaen.2022.2023.AAB.OB.DAN.twb22.mp4

AALBORG OB-anfører Jeppe Tverskov kunne tage fra udekampen mod AaB med en 3-2-sejr i bagagen, men samtidig også med en smule utilfredshed med holdets reaktion på en god første halvleg.  AALBORG OB-anfører Jeppe Tverskov kunne tage fra udekampen mod AaB med en 3-2-sejr i bagagen, men samtidig også med en smule utilfredshed med holdets reaktion på en god første halvleg. Utilfredsheden bunder i, at OB lukkede AaB helt ind i opgøret igen. Kampen var nemlig helt lige ved 2-2 med godt 20 minutter igen, før OB's indskiftede angriber Bashkim Kadrii formåede at score det afgørende mål på straffespark.
Med sejren kan OB drømme om at vinde Superligaens Kvalifikationsspil, der giver en mulighed for at ende i europæisk fodbold i næste sæson. De tre point har samtidig lettet på det pres, der kunne komme på OB i forhold til nedrykningsstregen.