Thursday, May 25, 2023

Cupa Romaniei 2022 2023 Final Sepsi OSK Universitatea Cluj

 

Finale
24 mai 2023
Sibiu

YUG
RoumaniaCup.2022.2023.Final.Sepsi.Universitatea.Cluj.YUG.twb22 .mp4
3.45 Go https://1fichier.com/?wzrtz0cmq9ibe4h0fb6m

Sepsi OSK a câștigat Cupa României Roland Niczuly, eroul finalei de la Sibiu cu Universitatea Cluj Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a câștigat, pentru al doilea an la rând, Cupa României. Elevii lui Cristiano Bergodi s-au impus, în finala cu U Cluj, la loviturile de departajare, unde portarul Roland Niczuly a apărat trei penaltiuri! Portarul lui Sepsi a spus că a fost motivat de Attila Hadnagy înaintea finalei, iar împreună cu Cornel Cernea, antrenorul cu portarii, a avut o ședință de două ore în care a studiat cum execută clujenii penaltiurile!


Înaintea finalei, Attila Hadnagy mi-a zis, te rog frumos, ghicește colțul măcar la un penalty. Până acum, sezonul ăsta, nu am ghicit deloc. E o seară magică pentru mine și pentru club. Asăzi, Cornel Cernea, antrenorul portarilor, a prezis că vom ajunge la penalty-uri. Am făcut ședință video cu el vreo două ore!”, a declarat Niczuly.


Sepsi: Niczuly - Bălașa, Ciobotariu, Ninaj, Dumitrescu - Matei, Păun, Rodriguez, Ștefănescu - Rondon, Safranko Rezerve: Began, Tamaș, Gheorghe, Tudorie, Santos, Ispas, Aganovic, Dimitrov, Varga Antrenor: Cristiano Bergodi
U Cluj: Gorcea - Martic, Miron, Pițian, Chipciu - Simion - Nistor, Remacle, Filip, Bic - Thiam
Rezerve: Iliev, Stoica, Tescan, Ilie, Gomes, Goranov, Oancea, Santos, Ely Fernandes Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău
















No comments:

Post a Comment

NO LINKS ALLOWED