Ladies First: Norway Toppserien 2023 Rosenborg BK Lillestrøm SK

19 avril 2023
Koteng Arena

NORW
Norway.Topserien.2023.Rosenborg.Lillestrøm.NORW.twb22.mp4

Kun fire minutter inn i kampen mot LSK lå Cesilie Andreassen i smerter i gresset på Koteng Arena.  Hun var i en duell med en LSK-spiller, og får et støt i kneet, noe som gjør at hun ikke kan fortsette kampen. Den første omgangen styrte RBK store deler av spillet, og hadde flere sjanser. Allerede etter 20 minutter legger Synne Skinnes Hansen ballen inn i boksen til Anna Jøsendal, men avslutningen ble ikke god nok til et mål.Emilie Nautnes hadde flere sjanser på mål. Nautnes fikk en god pasning fra Jøsendal, men ballen gikk videre rett i keeper. Det tok ikke mange minutter før Nautnes fikk en ny sjanse, men ballen for over mål.Emilie Nautnes hadde flere sjanser. Nautnes fikk en god pasning fra Jøsendal, men ballen gikk videre rett i keeper. 10 minutter inn i andreomgangen header matchvinner Katrine Jørgensen LSK i føringen.De siste minuttene av kampen, ble LSK presset bak på banen. Rbk hadde flere sjanser men ballen ville ikke i mål. Kampen endte 0-1 til bortelaget.