DAN start 6mnts nossing missed
 with full Onside magazine
SuperLigaen.2023.2024.Nordsjaelland.Brondby.DAN.twb22.mp4

FC Nordsjælland rullede sig ud i anden halvleg i 3-1-sejren over Brøndby.
Brøndby kollapsede i anden halvleg, hvor FC Nordsjælland på hjemmebane fik vendt 0-1 til en 3-1-sejr.  Det betyder, at FCN og FCK nu ligger alene i toppen af Superligaen, da begge hold har gjort rent bord i sæsonen og har ni point. FCN var ellers bagud ved pause, men Brøndby faldt sammen i anden halvleg, hvor hjemmeholdet var altdominerende.Brøndby var banens bedste hold i første halvleg, men som i tidligere kampe kunne kadencen slet ikke holdes til slutfløjt. Brøndby lykkedes godt med at lukke ned for FCN-salgsemnet Ernest Nuamah, der dog alligevel fik vist sin klasse.

Den unge ghaneser havde udfordringer i åbent spil, men med en frisparksperle fik han bragt FCN foran i anden halvleg. Det var en meget lige start på første halvleg i Farum, hvor begge mandskaber havde udfordringer med at skabe helt store chancer. Som halvlegen skred frem, fik Brøndby spillet sig tættere og tættere på mål, og efter 21 minutter havde angriber Ohi Omoijuanfo en 100-procent-chance, som nordmanden sendte over mål. Omoijuanfo fik dog gjort skaden god igen, da han efter 36 minutter fra baglinjen lagde en bold skråt tilbage til Nicolai Vallys, der scorede til 1-0. Kort før pause havde Omoijuanfo endnu en stor chance, da han efter et hjørnespark fik headet bolden på overliggeren. I anden halvleg stod der FCN på det hele, og  emmeholdet fik spillet sig frem til flere store chancer. Hjemvendte Marcus Ingvartsen fik udlignet efter 52 minutter, hvor han sendte et fladt indlæg i kassen. Nuamah viste klassen med sin frisparkskasse, og så blev kampen til sidst lukket og slukket af Martin Frese, der ved bageste stolpe headede bolden ind til slutresultatet 3-1.