4 juin 2023
Parken

DAN with full post match Onside & Trophy
Superligaen.2022.2023.Kopenhague.Randers.DAN.Last.PlayOffs.twb22.mp4

Anfører Carlos Zeca spillede i dag sin 194. og sidste kamp for løverne, da han modtog bolden direkte efter kickoff, tog et par træk og sparkede den ud over sidelinjen og herefter modtog en fuldstændig fantastisk hyldest fra tribunerne, mens han krammede holdkammeraterne og log sig udskifte med William Clem. De dobbelte danske mestre diskede op med masser af flot spil i starten og skabte også flere gode muligheder til at komme foran – både før og efter endnu en planlagt spilafbrydelse, da badedyrene blev luftet efter 13 minutters spil. Som halvlegen skred frem, kom gæsterne dog mere på bolden, men længe savnede begge hold skarphed i felterne, indtil fem minutter inde i halvlegens tillægstid, da Stephen Odey firsttimede et fladt indlæg forbi Kamil Grabara. Efter pausen fortsatte chance-bonanzaen i begge ender, og det kunne have stået 3-3, da Viktor Claesson i 83. minut sparkede udligningen i kassen til slutcifrene 1-1.

”Det har været en vanvittig sæson, men jeg har hele tiden troet på det, og også selv om vi tabte i Farum, så havde jeg troen på, at vi kunne vinde de næste kampe. Der har været et enormt pres på alle, og det har vi selv været med til, men det er måske også det, der har været med til at bære os igennem.”

”Der er mange, der har stor andel i det her, først og fremmest spillergruppen, der har stået sammen i tykt og tyndt, men også alle andre omkring holdet har knoklet for, at vi er nået hertil, hvor vi kan stå og fejre endnu et mesterskab, efter at vi var 10 point bagefter i efteråret.” Jacob Neestrup