9 mai 2023
Allianz Stadium

SWED
Sweden.2023.Hammarby.Maif.SWED.twb22.mp4

Hammarby har inlett allsvenskan knackigt med en vinst på de senaste fem matcherna. Ikväll ställdes man mot Mjällby som även de blandat och gett. Och ja, det var inga höga förväntningar på förhand.Och så blev det också. Båda lagen försökte och hade perioder i matchen där man skapade lägen framåt. Men mer än så blev det inte. 0-0 och högljudda burop på Tele2 Arena där en del supportrar lämnade långt före slutsignal.Hammarby som dras med skadeproblem i truppen åkte på ytterligare en skada när Shaquille Pinas fick kliva av med tio minuter kvar att spela.Hammarby har nu två segrar, fyra förluster och ett oavgjort resultat efter sju omgångar och inför allsvenskan var klubbens målsättning att ta ytterligare kliv och utmana om guldet på allvar. Bajen ligger just nu elva i tabellen.