Pro Ventilation Arena

DAN
NordicbetLiga.2022.2023.PlayOffs.Hvid.Vejl.mp4

Vejle est très proche de la promotion en 3F Superliga après avoir battu Hvidovre, dont les espoirs de promotion ont subi un petit revers en même temps.

Fredag aften var der topkamp i NordicBet Ligaen, da Hvidovre fik besøg af topholdet Vejle.Begge hold er tæt på at opnå oprykning til 3F Superligaen, og tre point ville lune gevaldigt for begge hold, der spillede foran 4126 tilskuere i Hvidovre.Vejle, der havde kraftig medvind i første halvleg, startede kampen bedst, og de havde også et par fine chancer i opgørets begyndelse, som der dog ikke blev scoret på.Der var masser af tænding i opgøret, og det var duellen mellem Martin Spelmann og Raul Albentosa et godt eksempel på.Vejle-anføreren gav Spelmann en albue i ansigtet, og det førte til diskussioner mellem de to hold og et gult kort til Albentosa.Hvidovre var bedre med efter frisparket, men det var alligevel Vejle, der først slog til.

En lang bold i den kraftige medvind sendte Arbnor Mucolli afsted, og han sendte et fladt indlæg ind til Kristian Kirkegaard, der let kunne trille bolden i mål. 1-0 til Vejle.I anden halvleg havde Hvidovre medvind, og det betød, at de blev lidt farligere. Efter 55 minutter var de tæt på at udligne, men stolpen stod i vejen for Andreas Smeds afslutning.Mucolli var næste mand til at få en stor chance. Vejle-profilen rundede Hvidovres målmand, men skarpheden manglede for Mucolli, der sendte sin afslutning i sidenettet. Der kom ikke flere scoringer i topkampen, selvom Hvidovre sad på spillet til sidst, og dermed vandt Vejle 1-0. Resultatet betyder, at meget skal gå galt, hvis Vejle ikke skal rykke op i 3F Superligaen. Faktisk kan det allerede lykkes lørdag, hvis Sønderjyske smider point mod Vendsyssel. Hvidovre, der er nummer to i tabellen, har fortsat syv point ned til Sønderjyske, som nu har en kamp i hånden.