24 avril 2023
Nature Energy Park

DAN
Superligaen.2022.2023.OB.Lyngby.DAN.twb22.mp4

Lyngby førte 2-0 ude mod OB, men måtte nøjes med 2-2 og blot et point hvilket kan blive dyrt for sjællænderne i deres jagt på at undgå nedrykningDer var en VAR-dom, et brændt straffespark, et chancehav, et OB-comeback og et 2-2-resultat på menuen, da Lyngby mandag aften forpassede muligheden for at hale ind på AC Horsens på tiendepladsen.Begge mandskaber var bedre til at angribe end til at forsvare, og det skabte en underholdende affære med mange chancer og rigeligt med drama.I første halvleg fik Lyngby skabt et hav af chancer, mens OB fik lagt et solidt tryk i anden halvleg, hvilket betyder, at det uafgjorte resultat var retfærdigt.Resultatet betyder, at Lyngby nu er fem point fra nedrykningsstregen, mens OB forbliver på ottendepladsen.