Tuesday, April 25, 2023

Superligaen 2021 2022 PlayOffs Brøndby IF FC København "The New Firm Derby"


Barrages Groupe A
7 mai 2022

DANISH repost lien mort retrouvé
Denm.Superliga.2021.2022.Brondby.Kobenhavn.twb22.1MT.ts
3.10 Go https://1fichier.com/?5ox96zr0i139ye20cuo0
Denm.Superliga.2021.2022.Brondby.Kobenhavn.twb22.2MT.ts
2.47 Go https://1fichier.com/?gotczo2jatclglq1k1x7 

Google traduction est ton ami: Syv nederlag på stribe i Superligaen. Det er de barske realiteter for Brøndby i øjeblikket. I sidste weekend tabte holdet fra Vestegnen med 1-2 i Randers, selvom Niels Frederiksens mandskab var en mand i overtal i mere end en halvleg.  Alligevel havde Brøndby svært ved at skabe åbne målchancer, og det må give cheftræneren hovedpine. Derudover lavede Brøndby også en masse fejl, og det er tydeligt, at selvtilliden er dalende hos de forsvarende danske mestre. 


Til hjemmekampen mod ærkerivalerne fra FC København må Niels Frederiksen undvære både Andreas Maxsø og Anis Slimane, som begge er ude med karantæne. Og så er Kevin Mensah fortsat på sidelinjen efter sin slemme knæskade  Hovedstadsklubbens præstationer har ikke været imponerende i de seneste uger, og FC København skal derfor ikke snuble meget mere, før FC Midtjylland suser forbi. 



De to hold spillede 0-0 i Herning i sidste runde. Det resultat levede løverne bedst med efter endnu en præstation under middel. Forspringet er dermed fortsat på tre point.  Jess Thorup har mere eller mindre hele sin trup til rådighed til opgøret på Vestegnen. Det bliver eksempelvis spændende at se, om supertalentet Roony Bardghji vender tilbage til truppen, efter han var sendt på tribunen i Herning.   Jens Stage, Davit Khocholava og Akinkunmi Amoo er ikke blevet klar til søndagens derby, mens Viktor Kristiansen og Carlos Zeca er ude for resten af sæsonen.

First Leg















1 comment:

NO LINKS ALLOWED