Monday, April 18, 2022

Norwegian Eliteserien 2022 FK Bodø Glimt Vålerenga


3e journee
18 avril 2022
Aspmyra Stadion

NORW pass twb22
Norw.Eliteserien.2022 Bodo.Glimt.Valerenga.twb22.blogspot.com.mp4
6.2 Go
https://uptobox.com/7hajcjm3yg2d
https://filejoker.net/bzu7n14zvc9i

 Google Traduction est ton ami: Bodø/Glimt er slått ut av Europa etter et forsmedelig tap i den italienske hovedstaden i midtuka, og dermed er på mange måter Europa-ringen sluttet for de helgule. Nå er det den hjemlige Eliteserien som står i hovedfokus. Og for noen uker vi har i vente. 
Aller først blir det andre påskedag-fotball på Aspmyra, i tradisjonen tro. Og det er en av medaljefavorittene som kommer på besøk. Vålerenga, som tok bronse så sent som i 2020 er alltid en sterk utfordrer til medaljene i Eliteserien, og har sannsynligvis lyst å hevde seg også i år.  Vålerenga tapte  0-1 i den første serierunden på Aker stadion. I hjemmekampen palmesøndag ble det derimot en pangstart for Fagermo og co. Allerede etter fem minutter ledet hjemmelaget fra hovedstaden 2-0 etter to scoringer av Vidar Örn Kjartansson mot Haugesund. Se høydepunktene fra VIF - Haugesund nederst i saken.


Rogalendingene kom tilbake bare én gang, og dermed stod Oslo-laget igjen med alle tre poengene. Tre poeng holder til en foreløpig 9. plass på tabellen, men det er tidlig i sesongen. Tabellen kan egentlig legges vekk noen runder til.  Glimt spiller semifinale i NM på torsdag, og har i tillegg vært gjennom seks Europa-cup-kamper i vinter. Vålerenga har kunne konsentrert seg helt og holdent om Eliteserien. De kongblå ble slått ut 0-3 av Odd i tredje runde av cupen i fjor høst. Også i Europa ble det bråstopp for VIF. Belgiske Gent vant første oppgjøret 4-0, før Vålerenga vant 2-0 i det motsatte oppgjøret en uke senere i den andre kvalifiseringsrunden til UEFA Europa Conference League.






























No comments:

Post a Comment

NO LINKS ALLOWED