7 aout 2023

DEN
 SuperLigaen.2023.2024Ob.Viborg.DAN.twb22-1.mp4
SuperLigaen.2023.2024.Ob.Viborg.DAN.twb22-2.ts

Viborg tog alle tre point, da de gæstede OB i Odense mandag aften. Gæsterne var klart bedst i første halvleg, hvor de skabte et hav af chancer. Én gang kom bolden i mål, da deres angriber Anosike Ementa lavede et flot solomål efter en halv time. Viborg havde chancer til mere i første halvleg, men måtte nøjes med at føre 1–0 ved pausen. I anden halvleg arbejdede OB sig ind i kampen, og ganske kort efter, at værterne havde sendt Bashkim Kadrii på banen, havde han scoret til 1–1, da han tippede bolden ind over Viborg-målmand Lucas Lund Pedersen. Otte minutter senere var Viborg dog foran igen. Denne gang var det den indskiftede debutant Nigel Thomas, som på smuk vis satte bolden op i nettaget fra en spids vinkel. Kampen endte fortjent 2–1 til Viborg, som dermed har fire point efter tre runder – det samme som OB.