2e journee
30 juillet 2023

DAN
Superligaen.2023.2024.Brondby.OB.DAN.twb22.mp4

OB stjal søndag aften alle tre points på udebane mod Brøndby, da Bashkim Kadrii hamrede et drømmehug i kassen i tillægstiden og dermed gav fynboerne en 2-1 sejr efter at Nicolai Vallys ellers havde givet hjemmeholdet en 1-0 føring i 2. halvleg Opgørets begyndelse blev afviklet i et utroligt højt tempo, og kampen bølgede frem og tilbage.Brøndby pressede gæsterne til at lave fejl, men udnyttede ikke tilbuddene, der fulgte med. I anden halvleg kom der scoringer på Brøndby Stadion, men det var i de døende sekunder af overtiden, at Bashkim Kadrii leverede scoringen, der sikrede sejren til OB. OB vandt for første gang siden 2015 på Brøndby Stadion og har fire point efter de to første runder, mens Brøndby har tre.