Ladies First: Gjensidige Kvindeliga 2022 2023 PlayOffs HB Køge Brondby Decisive

Match pour le Titre
10 juin 2023

DAN
Women.Denmark.2022.2023.Koge.Brøndby.DAN.Title.twb22.mp4

HB Køges fodboldkvinder er dansk mester for tredje år i træk. Det står klart, efter at holdet lørdag spillede 1-1 med sin nærmeste rival, Brøndby IF, på hjemmebane i sidste spillerunde. Brøndby skulle have vundet opgøret med 11 mål for at fravriste HB Køge guldet, så allerede inden opgøret var spændingen udelukkende teoretisk.

Udeholdet kom foran lige før pausen efter en kæmpe fejl af HB Køge-keeper Alberte Vingum efter et hjørnespark, men knap midtvejs i anden halvleg fik stemningen et stort løft.  Emma Færge smed et hjørnespark mod bageste område, og her pandede amerikanske Kelly Fitzgerald kuglen i en flot bue og i nettet til stor begejstring for det velbesøgte Capelli Sport Stadion.Tidligere i denne uge meddelte HB Køge, at klubben efter denne sæson mister sin cheftræner, Søren Randa-Boldt, som har stået i spidsen for holdet i de seneste to sæsoner. Han har brug for en pause efter nogle år, hvor han succesfuldt har bekæmpet en kræftsygdom. En afløser er endnu ikke udpeget.