Friends Arena Stockholm

SWED
Swed..2022.AIK.Goteborg.07052022.twb22.mp4
5.6 Go

AIK Solna  IFK Göteborg. Ce match a une saveur particulière pour tous fans de football suédois.. Ce sont deux des plus gros palmarès du Royaume qui ont rendez-vous ce samedi à la Friends Arena de Stockholm. Un match de légende où chacun souhaite renouer avec sa gloire passée. Il est en effet loin le temps où Göteborg faisait rayonner la Suède sur la scène européenne avec ses deux C3 remportées en 1982 et 1987 et ses deux demi-finales de C1 lors des saisons 85-86 et 92-93.

Google traduction est ton ami: Publikfest i Solna när matchen mellan AIK och IFK Göteborg gick av stapeln under lördagseftermiddagen. 27 175 åskådare hade tagit sig till Nationalarenan där även det blåvita bortaföljet var stort med runt 3 000 köpta biljetter.  AIK var laget som tog tag i taktpinnen och styrde och ställde nere på gräset. Men bollarna ville knappt gå på mål i den första halvleken. Nabil Bahoui nickade över efter bara några minuter, och kort därefter rensades Alexander Milosevics nick bort på mållinjen. Elva avslut hade hemmalaget i den första halvleken, men det var i den andra som segermålet skulle komma. En hörna från Jordan Larsson letade sig fram till Nabil Bahouis panna, för att sedan dimpa ner hos Alexander Milosevic som kunde göra 1-0 med fel fot efter 70 minuter spelade.  Det var ett fint avslut, säger mittbacken med ett leende i den mixade zonen.