Saturday, April 1, 2023

Ladies First: Sweden Damallsvenskan 2022 FC Rosengård Kristianstads DFF


8e journee
13 mai 2022
Malmö IP

SWED repost lien mort retrouvé sur un disque dur
Sweden.Damallsvenskan.2022.Rosengard.Kristianstad.SWE.twb22.blogspot.com.ts
3.17 Go https://1fichier.com/?bqmd2kblb3ohk9w3javh

Det såg länge ut att bli Rosengårdsvinst i Skånederbyt mot Kristianstad. Efter att Sofie Bredgaard prickat in 1–0 för hemmalaget gick Rosengård mot segern. Men så blev inte fallet. Efter en Kristianstadhörna i matchens slutminuter blev det rörigt i målområdet. Flera Rosengårdsspelare försökte att rensa undan bollen men utan framgång. Istället kunde Delaney Baie Pridham trycka in bollen över mållinjen och kvittering var ett faktum i minut 88. Detta är tredje matchen i rad som Rosengård tappar poäng mot just Kristianstad i damallsvenskan. Båda matcherna lagen emellan under förra säsongen slutade oavgjort och när slutsignalen ljöd på Malmö IP under fredagen blev slutresultatet 1–1


Pridham kom in i 64:e matchminuten och bytet kan så klart bara beskrivas som en succé.
— Mitt jobb var att komma in och göra skillnad och när vi fick hörna var jag hungrig och tog vara på chansen. Jag är verkligen stolt över laget, att vi höll oss till vår gameplan och kämpade hela matchen ut, säger hon.
Lika glada miner var det inte hos Rosengård som deppade över missade poäng.
— Kul att göra mitt första mål på hemmaplan. Vi borde gjort både 2–0 och 3–0 och sedan blir vi stressade. Vi vet att Kristianstad är ett bra lag, och är man inte fokuserade i 95 minuter så kommer de göra mål, säger Bruun Bredgaard.
Cankovic fyller i: — Det var skönt att vara tillbaka efter skada. Men vi måste lära oss att stänga matchen i ett sådant läge som i dag. Vad som hände är oacceptabelt.
För Rosengård väntar nu ett intensivt spelschema. Åtta matcher återstår innan sommaruppehållet. De ska avverkas innan den 19 juni, vilket periodvis innebär matcher med bara tre dagars vila emellan. Dessutom bär en digniteten av en cupfinal.
— Min fysik kändes bra i dag, men vi tar det dag för dag. Jag vill vara med och bidra, säger Cankovic.



1 Rosengård 18
2 Häcken 18
3 Linköping 16
4 Eskilstuna 16
5 Piteå 13
6 Vittsjö 13
7 Kristianstad 12
8 Örebro 12
9 Djurgården 12
10 Hammarby 10
11 Umeå IK 7
12 IFK Kalmar 6
13 BP 3
14 AIK 3





























No comments:

Post a Comment

NO LINKS ALLOWED