Ladies First: Toppserien 2024 2025 LSK Kvinner Brann SK

5 octobre 2024
LSK Hallen

NORW
Women.Norway.2024.Lsk.Brann.NORW.twb22.mp4

Da Brann var på besøk i LSK-hallen i første serierunde, var det hjemmelaget som var best. Denne gangen var det motsatt. Brann dominerte fra første spark på ballen. LSK Kvinner stod høyt med laget og avga mye rom bakover. Det utnyttet Brann, for sjansene kom på løpende bånd. Noen minutter før pause gikk Brann endelig opp i ledelsen. Rot i LSK-forsvaret sendte Aahjem alene med keeper, og denne gangen var avslutningen god nok til å overliste keeper, helt ned i hjørnet. Brann ledet 1-0, til stor jubel hos den nydelige gjengen Brann-supportere i hjørnet. Andre omgang åpnet med en ny Brann-scoring. Et hjørnespark fra Nora Lie Eghdami landet midt i feltet, LSK klarte ikke å klarere og Aahjem fikk til slutt pirket inn sin andre scoring. Like etter kunne det ha stått 3-0, men Amalie Eikeland sin avslutning ble slått ut til hjørnespark. Brann-dominansen fortsatte både på tribunen og på banen. Noen minutter før pause var Mathilde Kruse på vei gjennom, men ble lagt i bakken av hjemmelagets midtstopper. Dommer viste det røde kortet, og dermed kunne Brann spille de siste seks minuttene med én spiller mer enn LSK. Flere scoringer ble det likevel ikke. Det endte med en fortjent 2-0 vår sjette strake seier i Toppserien og vår første  i LSK-hallen siden 2022.