Monday, November 13, 2023

Superligaen 2023 2024 "The New Firm Derby" FC København Brøndby IF

 

15e journee
12 novembre 2023
Parken

DANISH
Superligaen.2023.2024.Kpopenhague.Brondby.DAN.twb22.ts
2.88 Go https://1fichier.com/?2na0t7xmojemds2inpvj

Den helt store dramatik udeblev, da FC København og Brøndby søndag spillede 0-0. Drama var der til gengæld masser af efter slutfløjt, hvor Brøndby-fansene endte i flere sammenstød med poltiet.  boldoverværede således, hvordan politiet trak stave mod flere grupper af Brøndby-tilhængere, der ellers var blevet holdt tilbage på stadion efter slutfløjt i et forsøg på at undgå ballade. Sådan skulle det dog ikke gå.  Foran Parken endte det i voldsomme scener, hvor kampklædt politi i massevis forsøgte at få tilhængerne længere og længere væk fra stadion, hvilket også fik mange fans til at begynde at løbe.  Noget tydede på, at politiet var meget interesseret i at få alle Brøndby-tilhængere væk i en fart. 


Lørdag formiddag indtog tusindvis af fans fra både Brøndby IF og FC København Parken, hvor der skulle spilles derby. Der var ikke meget action på grønsværen, men fansene på begge sider havde masser af budskaber til hinanden. På den ene side kunne man læse “Det er kampdag, klokken den er kvart i Uno og Wolt. Velkommen til Nordens største TikTok-Tribune. Fyldt med turister, piger og stikkere,’. Det var Brøndbys fans, som havde et budskab med til rivalerne fra FCK.


Nu fortæller cheftræner i FC København, Jacob Neestrup, at han er enig i det budskab, som de blå-gule fans havde med. “Jeg er så glad for, at vi har en kæmpe fremgang i Parken i forhold til kvindelige fans. Det er uanset, om det er på Sektionen 12 eller hvor det er. I FC København er der plads til alle – i alle farver, tykke og tynde, og mænd og kvinder. Så de har da helt ret i det”, fortæller cheftræneren til BT. Cheftræneren understreger, at Brøndbys fans har ret, når de siger, at der er plads til ‘piger’ på stadion, og er glad for at der er plads til alle.

























1 comment:

NO LINKS ALLOWED