Ladies First: Champions League 2023 2024 Sportsklubben Brann SK Slavia Praha

Group Stage Day 2
22 novembre 2023
Brann Stadion

Womn.CL.2023.2024.Brann.Slavia.ENG.twb22.mp4

Brann Kvinner kom til denne kampen med en sterk seier i Østerrike borte mot St.Pölten. Klubben var stinne av selvtillit, mens tsjekkerne i Slavia Praha fikk helstryk hjemme mot Lyon. Laget tapte hele 0-9 hjemme i den vakre byen. Dermed hadde klubbene ulikt utgangspunkt foran denne kampen som ble spilt foran over 8500 tilskuere. Hjemmelaget var klart best før hvilen og den første omgangen handlet mest om når og hvor mange mål Brann skulle score. Det ble kun med en scoring og den kom i det 21 minutt. Amalie Eikeland sender en flott ball inn foran mål og Larissa Crummer knuser all motstand i luften og stanger inn ledermålet. Brann hadde flere muligheter til å øke i denne omgangen, men det ble med 1-0 til pause.

Etter hvilen var det jevnt de første 15-20 minuttene, så begynte Slavia Praha å ta mer over. Hjemmelaget stod godt i mot og gjestene klarte ikke å sette Brann keeper Aurora Mikalsen under alt for mye press i den omgangen heller. Dermed vinner Brann kampen med 1-0. Klubben står dermed med full pott på to kamper sammen med Lyon som slo St.Pölten med 2-0 hjemme denne kvelden. Brann skal til Frankrike og Lyon i den neste kampen i gruppespillet.