Tuesday, November 21, 2023

Ladies First: Azerion Vrouwen Eredivisie 2023 2024 Review DAY 9

   

NED  Highlights 20112023
Women.Vrouwen.20112023.NED.twb22.mp4
650.54 Mo https://1fichier.com/?t87jfbmnknnvhda1qqau

FC Twente heeft zondag goede zaken gedaan in de Azerion Vrouwen Eredivisie door Ajax in een direct duel te verslaan. In Amsterdam won de ploeg van trainer Joran Pot met 0-1 dankzij een treffer van Renate Jansen.Door de overwinning is FC Twente na zeven duels nog altijd zonder puntverlies. De club heeft de voorsprong op landskampioen Ajax vergroot naar vijf punten.
FC Utrecht klom op naar de tweede plaats. De ploeg speelde zaterdag in eigen huis gelijk tegen AZ (2-2) en heeft daardoor nu één punt meer dan Ajax. De Amsterdammers hebben wel twee wedstrijden minder gespeeld.Fortuna Sittard kwam op gelijke hoogte met Ajax (met één wedstrijd meer gespeeld) door een ruime 4-0 zege op hekkensluiter SC Heerenveen. Hildur Antonsdóttir, Feli Delacauw, Tessa Wullaert en Jarne Teulings maakten de goals.


PSV klom op naar plek vijf door een 0-2 zege bij Feyenoord en stopte daarmee de opmars van de Rotterdammers. Gwyneth Hendriks en Chimera Ripa waren trefzeker. Ook Telstar pakte de volle buit. Thuis tegen ADO Den Haag wonnen de Velsenaren met 1-0 door een goal van Jannette van Belen.Excelsior en PEC Zwolle schoten niet veel op met hun puntendeling. In Krimpen aan den IJssel werd het 1-1. Sabrine Ellouzi had de thuisploeg verrassend op voorsprong gezet, maar het lukte de ploeg niet om de winst te pakken. Tien minuten voor het einde van het duel maakte Tara te Wierik vanuit een hoekschop gelijk. Keeper Isa Pothof redde uiteindelijk nog een punt voor haar ploeg nadat de gasten namens Evi Maatman een ultieme kans kregen op de zege.















 

No comments:

Post a Comment

NO LINKS ALLOWED