Ladies First: Gjensidige Kvindeliga 2023 2024 Aarhus AGF HB Køge

Ceres Park Arena

DEN
Women.Denmark.2023.2024.AFG.Koge.DAN..twb22-1.ts
Women.Denmark.2023.2024.AFG.Koge.DAN..twb22-2.mp4

Alyssa Walker åbnede målfesten med hendes første mål for svanerne, da hun blot to minutter efter startfløjtet kunne heade bolden i nettet på et perfekt indlæg fra Samantha Chang. Efter en halv times spilletid får AGF dog udlignet, og svanerne må gå til pause med 1-1. Cornelia Kramer kommer dog blæsende ud til anden halvleg, og ikke engang 10 minutter inde i anden del af kampen, sender hun bolden direkte i målet på et hjørnespark. Et mål var dog ikke nok for Kramer, der også banker bolden i målet 10 minutter før slutfløjt til 3-1. AGF får dog for en kort stund bragt spænding ind i kampen, da de i 86. minut reducerer til 3-2. Igen tager Cornelia Kramer sagen i egen hånd, da hun viser sin fart og styrke, erobrer bolden og sender den i målet med en hård afslutning i det lange hjørne. Den formstærke angriber kunne således lukke og slukke kampen med et hattrick og en 2-4-sejr til HB Køge.