Monday, October 30, 2023

Eredivisie 2023 2024 FC Twente Feyenoord Rotterdam

 

29 octobre 2023

NED
Eredivisie.2023.2024.Twente.Feyenoord.NED.twb22.mp4
4.49 Go https://1fichier.com/?mds2avvegrkvx36fbcxy

Feyenoord is vier dagen na de knappe thuiszege in de Champions League op Lazio (3-1) tegen zijn eerste nederlaag in de competitie aangelopen. FC Twente, dat in het degradatieseizoen 2017/2018 voor het laatst thuis van de Rotterdammers had verloren en daarna drie keer gelijkspeelde, klopte de titelverdediger in Enschede met 2-1. Manfred Ugalde zette met zijn tweede competitietreffer van het seizoen de Tukkers op voorspong, waarna tien minuten voor tijd Ricky van Wolfswinkel de 2-0 op het scorebord bracht. De 2-1 van Lutsharel Geertruida kwam te laat voor Feyenoord om het tij nog te keren. Voor de Rotterdammers, die de derde plaats op de ranglijst kwijtraakten aan Twente, was het pas de tweede nederlaag in 37 eredivisiewedstrijden.


Slot: "Heel teleurstellend zoals we ons hier vandaag gepresenteerd hebben", stak Feyenoord-trainer Arne Slot, die ook zijn vijfde wedstrijd als coach in Enschede niet wist te winnen, zijn gevoelens niet onder stoelen en banken. "Maar gedurende de wedstrijd zie je het al een bepaalde richting opgaan en dan ebt de kwaadheid wel weg."
"Je weet dat Twente-uit heel lastig is vanwege de kwaliteit die ze hebben, maar ook omdat het publiek er hier altijd op een geweldige manier achter staat. Dus je moet voorkomen dat dat gebeurt. Maar eerst was er dat misverstand tussen Geertruida en Bijlow en daarna glijdt er eentje bij ons uit en vliegt een van richting veranderd schot binnen. Misschien pech, maar het paste volledig in de manier waarop wij de wedstrijd begonnen waren."













No comments:

Post a Comment

NO LINKS ALLOWED