Bundesliga 2014 2015 Borussia Dortmund Mainz

13 fevrier 2015

GERM use vlc
Bundesliga.2014.2015.Dortmund.Mainz.GERM.twb22.ts

Quatre jours après sa prolongation de contrat, Marco Reus a inscrit le 2e but de la victoire du Borussia contre Mayence (4-2), premier succès de l'année à domicile permettant à l'équipe de Jurgen Klopp de poursuivre sa remontée. Dans le sillage de sa victoire à Fribourg (0-3), Dortmund a décroché un deuxième succès de rang pour la première fois depuis le 13 septembre. Avec 22 points, les Jaune et Noir remontent provisoirement au 14e rang, dans l'ombre de son visiteur du jour (13e avec le même nombre de points).

Borussia Dortmund climbed out of the Bundesliga's relegation zone as Marco Reus scored one goal and set up another in a thrilling win over Mainz. Dortmund fell behind to Elkin Soto's first-minute effort before two goals in six minutes by Neven Subotic and Reus put the hosts ahead. Yunus Malli silenced the 80,000 crowd with an equaliser but Pierre-Emerick Aubameyang made it 3-2 before Nuri Sahin adding a fourth. It was Dortmund's second straight win. Jurgen Klopp's side now face a trip to current bottom club Stuttgart next week before their attention turns to the Champions League last-16 game away against Juventus on 24 February.
"Consistency is important now,' Klopp said.