9 Octobre 2022
Cepheus Park Randers

DAN
Denmark.SuperLigaen.2022.2023.Randers.Brondby.DENM.twb22.mp4

Brøndby IF rykkede fri af nedrykningsstregen, da holdet hentede tre vigtige point i -sejr på udebane mod Randers FC i Superligaens 12. spillerunde på Cepheus Park Randers søndag. Kampen bølgede frem og tilbage, men i sidste ende var Brøndby bedst til udnytte sine gode perioder i kampen. Brøndby ligger nu nummer otte med 15 point, men mandag kan AC Horsens overhale holdet fra Vestegnen igen. I den anden ende missede Randers muligheden for at rykke op på førstepladsen. Klubben har to point op til førende FC Nordsjælland. Randers startede kampen i stor kontrol, og der gik en halv times tid, før Brøndby for alvor mødte op. Kort før pausen eksekverede Brøndby-anfører Andreas Maxsø sikkert et straffespark, der blev dømt for hånd på bolden af Hugo Andersson. Forsvarsspilleren gik dog hurtigt fra skurk til helt, da selv samme Hugo Andersson i første halvlegs tillægstid udlignede i den anden ende til pausestillingen 1-1.

Spillet bølgede frem og tilbage fra anden halvlegs start, men begge hold havde svært ved at skabe store chancer. Daniel Høegh var skarp, da bolden efter en redning endte for fødderne af ham, så han nemt kunne bringe Randers foran 2-1 i det 65. minut. Blot tre minutter senere udlignede Brøndby til 2-2, da angriberen Simon Hedlund med hovedet sendte læderkuglen i mål. Brøndby pressede på efter udligningen, og lidt heldigt kunne forsvarsspilleren Kevin Tshiembe via en Randers-spiller sende gæsterne i front med 3-2. Kevin Tshiembe udgik få minutter senere, da han modtog sit andet gule kort. Det gav Randers muligheden for at lægge et tungt pres mod kampens slutning. Presset blev dog ikke udnyttet, og Brøndby tog sejren på 3-2.