Monday, May 1, 2023

Denmark Superligaen 2022 2023 "The New Firm Derby" Brøndby IF FC København


16 octobre 2022
Brondby Stadion

DANISH
Denm.Superliga.2022.2022.Brondby.Kobenhavn.twb22..mp4
4.74 GB https://1fichier.com/?q4a5jzub6m93a6tbg6k2

Søndagens derby mellem Brøndby og FC København fik et trist efterspil, da tre personer blev overfaldet ved Brøndby Supports klubhus, Hytten, tæt på klubbens stadion. Blandt de overfaldne var Brøndby Supports administrator og næstformand i Fanafdelingen, Peter Nielsen, oplyser Brøndby på sin hjemmeside. - Det er rystende, og alle vores tanker og sympati går til Peter og de to andre, som blev overfaldet. Et angreb på Brøndby Support og de frivillige i deres eget klubhus er et angreb på fællesskabet, siger Brøndby IF's administrerende direktør, Ole Palmå. Ingen er anholdt efter hændelsen, og politiet havde tidligere mandag ikke nogen formodning om, hvem der stod bag overfaldet. Brøndby har de seneste måneder været ramt af en lang række episoder med optøjer. Det har blandt andet ført til, at klubben ikke må have fans med til udebanekampe resten af 2022.


Daniel Wass
- Vi havde en følelse af, at vi havde fuldstændig styr på dem. De har jo næsten ikke nogen chancer i hele kampen udover den i første halvleg, som vi selv var skyld i. De spiller sig ikke rigtig frem til så meget. Vi forsvarer godt i dag og vi har nogle chancer, som vi skal score på. Vi skal bare lukke den før. 
- Jeg synes vores pres-spil virker rigtig godt til tider og vi står godt defensivt i dag. Vi skal tage det videre, at vi ikke har tabt seks kampe endnu, det betyder også noget. 











1 comment:

NO LINKS ALLOWED