Ladies First: Azerion Vrouwen Eredivisie 2022 2023 ADO Den Haag Telstar

1ere journee
18 septembre 2022

NED with prematch 30mnts & post match interviews
Women.Vrouwen.Divisie.2022.2023.Ado.DenHaag.TelsarNED.twb22.mp4

Na vijf minuten voetballen moest Telstar de eerste treffer al incasseren. Balverlies op het middenveld was de opzet van een snelle Haagse counter. Na een goede voorzet kon spits Lobke Loonen de bal in het net glijden. De speelsters van Telstar gingen vervolgens met een slecht gevoel de rust in. Een minuut voor het rustsignaal wist Liz Rijsbergen namelijk de score te verdubbelen.   Na de rust moest Telstar uit een ander vaatje tappen, maar die poging mislukte. In de 63e minuut kreeg ADO een penalty. Spits Loonen bezweek niet onder de druk en schoot beheerst binnen: 3-0. Tien minuten voor tijd werd de wedstrijd in het slot gegooid. Na een vlotlopende aanval hield Rijsbergen goed het overzicht waardoor Jaimy Ravensbergen de bal voor open goal kon binnentikken: 4-0.