17 juillet 2022

DENM
Denm.Superliga.2022.2023.Brondby.Afg.DENM.twb22.mp4
6.0 Go

Det endte med tre point efter aftenens sejr på 1-0 i sæsonpremieren i 3F Superligaen, da AGF kom på besøg på et særdeles stemningsfyldt Brøndby Stadion. Det var en utrolig åben og medrivende kamp fra første minut, og der var således optræk til flere blå-gule gode muligheder i løbet af første halvleg. Blandt kom Simon Hedlund helt fri foran mål og prøvede at lobbe bolden over Jesper Hansen i målet, men den erfarne keeper fik reddet. 0-0 stod der ved pause, og det skulle vise sig, at der kom endnu flere Brøndby-chancer i løbet af anden halvleg. Chancerne blev større og større som kampen skred frem, man da bolden ikke vil ind over stregen, begyndte man at tænke, at det var en af de aftener - men med små ti minutter igen kom forløsningen, da Anis Slimanes afslutning tog en afretning og sejlede ind i kassen til dagens største jubelbrøl.  Flere scoreringer kom der ikke, og derfor kunne vi sætte tre point på kontoen efter premierekampen mod AGF.