Aalborg Portland Park

DANISH with 20mnt prematch
Denm.SuperLiga.2021.2022.AAB.Randers.twb22.mp4
5.8 Go

Google traduction est ton ami: Byens superligahold skød sig fredag aften op på tredjepladsen i Superligaen med en overbevisende sejr på 3-0 over Randers i mesterskabsslutspillet. Sejren blev grundlagt på to mål af Louka Prip inden for de første syv minutter. Milan Makaric satte trumf på i begyndelsen af anden halvleg. Med sejren går AaB forbi Brøndby og op på tredjepladsen, men Brøndby kan tage pladsen tilbage søndag. I kampens indledning havde AaB bolden mest, og det gjorde rigtig ondt på Randers' defensiv, der slet ikke var i stand til at følge med de kombinationsstærke nordjyder. Da aalborgenserne faldt længere tilbage, havde udeholdet problemer med at spille sig gennem AaB's kæder.

Det skabte omstillinger til nordjyderne, hvilket mere eller mindre lukkede kampen tidligt i anden halvleg. Louka Prip satte slutprodukt på nordjydernes offensive indsats, der bestod af hurtigt pasningsspil. Både ved 1-0- og 2-0-scoringen sendte AaB's topscorer således bolden ind bag keeper Patrik Carlgren fra kanten af feltet efter velspillede angreb. I begge tilfælde var det på oplæg af Kasper Kusk. Tættest på en reducering var Randers efter 18 minutter, da angriberen Stephen Odey kom alene igennem med Jacob Rinne, men AaB's svenske målmand vandt duellen. Til gengæld var Prip igen central efter pausen, da han i det 53. minut sendte en tværaflevering ind til angriberen Milan Makaric, der gjorde det til 3-0. Aalborgenserne kan også glæde sig over, at stjernespilleren Lucas Andersen fik comeback i sejren over Randers. Han blev skiftet ind i det 63. minut og kom dermed på banen for første gang i sæsonen. Han fik en varm modtagelse af de feststemte nordjyske fans. Det er en korsbåndsskade, der har kostet Lucas Andersens deltagelse i alle kampe siden 24. maj sidste år.

AaB (3-4-3): Jacob Rinne, Mathias Ross, Rasmus Thelander, Anders Hagelskjær, Daniel Granli (83: Vladimir Prijovic), Malthe Højholt, Iver Fossum (86: Oliver Ross), Jakob Ahlmann (63: Casper Gedsted), Louka Prip, Milan Makaric (63: Kasper Høgh), Kasper Kusk (63: Lucas Andersen).
Randers FC (4-4-2): Patrik Carlgren, Björn Kopplin, Hugo Andersson, Simon Piesinger, Oliver Bundgaard (66: Mikkel Kallesøe), Simon Tibbling (66: Tobias Klysner), Lasse Berg Johnsen, Mads Enggård (46: Frederik Lauenborg), Tosin Kehinde (76: Filip Bundgaard), Vito Hammershøy-Mistrati (76: Jakob Ankersen), Stephen Odey.