Tuesday, April 26, 2022

Denmark Superligaen 2021 2022 PlayOffs Brøndby IF Midtjylland FC


Barrages Groupe A
25 avril 2022
Brøndby Stadion

DANISH 
Denm.Superliga.2021.2022.Brondby.Myti.twb22.mp4
6.4 Go
https://uptobox.com/qnnu6mw0sg19
https://filejoker.net/a90vjv9clwu5

Indledte FC Midtjylland en afgørende uge i sæsonen med to vigtige ligakampe og den første af to semifinaler i Sydbank Pokalen. Det skete på Brøndby Stadion, hvor Bo Henriksens tropper skulle forsøge at hente den tredje sejr på stribe. Der kom hurtigt gang i dramatikken på banen i Brøndby. Allerede efter ni minutter blev Andreas Maxsø udvist, da han fratog Gustav Isaksen en oplagt målchance lige udenfor feltet.


På trods af at være en mand i undertal formåede Brøndby at tage føringen, da de udnyttede en opspilsfejl af FCM til at løbe kontra, hvor Daniel Høegh begik straffespark. Simon Hedlund scorede sikkert og gjorde det til 1-0 efter 23 minutters spil. Et kvarter senere pegede dommeren endnu engang på pletten. En Brøndby-stopper havde hånd på bolden med straffespark til FC Midtjylland som resultat. Evander var kølig for anden kamp i træk og sørgede for en udligning med et velplaceret spark i krydset. Få minutter senere var der igen fare på færde i Brøndby-feltet. Gustav Isaksen opsnappede bolden efter et hjørnespark og krøllede bolden ind i det lange hjørne via stolpen. En smuk scoring, som betød, at FCM gik til pause foran 2-1 efter en højdramatisk første halvleg.


Intensiteten fortsatte ufortrødent i anden halvleg. Først havde Brøndby en stor chance, inden Evander ramte overliggeren. Midtvejs i anden halvleg fik Anders Dreyer en gylden mulighed for at score, men offensivprofilen missede fra tæt hold. Få øjeblikke senere rådede Dreyer dog bod på situationen, da han igen stod fri i feltet. Denne gang svigtede han ikke og dermed 3-1 efter 70 minutters spil. Med overtallet in mente syntes kampen afgjort på dette tidspunkt. Tempoet og intensiteten i kampen dalede herfra, og der skete ikke meget mere, inden dommeren fløjtede af efter 90 dramatiske minutter. Sejren betyder, at FC Midtjylland nu er tre point bag FCK på førstepladsen i toppen af tabellen. De to guldaspiranter mødes på søndag på MCH Arena.

















No comments:

Post a Comment

NO LINKS ALLOWED