Arhus Stadium

DANISH
Denm.SuperLiga.2021.2022.AGF.Viborg.twb22.mp4
3.3 Go

Google Traduction est ton ami: AGF og Viborg kom akkurat ikke med i mesterskabsspillet, men søndag mødtes de to hold i sidste runde i grundspillet i en duel om syvendepladsen i 3F Superligaen. AGF-træner David Nielsen holdt igen topscorer Patrick Mortensen på bænken, mens Jon Dagur Thorsteinsson var syg og ikke med i truppen. Nye ansigter i startopstillingen var Alexander Munksgaard og Frederik Brandhof. Viborg måtte undvære angriber Jay-Roy Grot, der ikke var blevet klar efter en skade, og ind i stedet kom Alassana Jatta. Mads Lauritsen og Justin Lonwijk var også med igen for de grønne. AGF var bedst i kampens indledning, men det var generelt en chancefattig affære, hvor meget af spillet foregik på midten af banen. Med et kvarter spillet kom Viborg dog til en stor chance, da Daniel Anyembe sparkede bolden mod mål, og skuddet ramte stolpen.

I stedet blev det dog få øjeblikke senere 1-0 til AGF. Jack Wilshere stod for opspillet og lagde en bold i dybden til Mikael Anderson, som sparkede bolden mellem benene på Viborg-keeper Lucas Lund. Alexander Munksgaard måtte udgå skadet efter knap 20 minutter, og ind i stedet kom Anthony D'Alberto. Herefter lå kampen og balancerede lidt frem og tilbage, men Viborg kom bedre med. Den helt åbne målchance manglede dog, og dermed gik AGF til pause foran 1-0. Træværket i vejen for Viborg iborg kom godt ud til anden halvleg, og Nicolai Poulsen og Frederik Brandhof ragede gule kort til sig for at nedlægge en modstander. Tobias Bech kom frem til en fin mulighed, som gik i sidenettet, og kort efter tog overliggeren fra på et godt Viborg-forsøg. De grønne pressede på, og med en time spillet faldt udligningen så. AGF fik ikke clearet et hjørnespark, og så flugtede Nicolas Bürgy bolden i kassen til 1-1. David Nielsen reagerede straks ved at sende Mustapha Bundu og Patrick Mortensen i kamp, men det var fortsat Viborg, der var giftigst. Clint Leemans hamrede bolden mod mål, men igen-igen stod træværket i vejen for de grønblusede, der pressede mest på mod slutningen.I overtiden ramte bolden Sebastian Hausners hånd, og efter et kig på VAR-skærmen valgte dommer Peter Kjærsgaard at fløjte for straffespark - syv minutter inde i overtiden. Samtidig fik Hausner sit andet gule kort og måtte forlade banen. Younes Bakiz gik til bolden, men Jesper Hansen pillede forsøget helt ude ved stolpen, og således fik AGF det ene point - det endte 1-1.