29 juillet 2024

DANISH
SuperLigaen.2024.2025.Brondby.Vejle.DAN.twb22.1MT.mkv
SuperLigaen.2024.2025.Brondby.Vejle.DAN.twb22.2MT.mp4

Brøndby IF slår Vejle Boldklub 2–1 efter et flot comeback i anden halvleg.  Indskiftede Sebastian Sebulonsen står tilbage som den store helt for hjemmeholdet.  Vejle spillede en god første halvleg, men efter pausen gik det galt.  I første halvleg brændte Yuito Suzuki et straffespark, og Dimitris Emmanouilidis bragte Vejle foran efter en perfekt kontra.  Mindre end 10 minutter inde i anden halvleg havde Brøndby vendt kampen på hovedet.  Først scorede Mathias Kvistgaarden, og kort efter bragede Sebastian Sebulonsen bolden i nettet fra distancen.  Dermed henter Brøndby første sejr i 3F Superligaen i denne sæson. Vejle er fortsat uden point.