30 octobre 2023

DAN
Superligaen.2023.2024.AGF.Randers.DAN.twb22-1MT.mp4
Superligaen.2023.2024.AGF.Randers.DAN.twb22-2MT.ts

Der var vigtige point på spil i kampen om top-6, da AGF mandag aften på hjemmebane slog Randers med 2-1 i en jævnbyrdig affære i Superligaens 13. spillerunde. Med sejren skaber AGF et hul i tabellen og øger forspringet til Lyngby på syvendepladsen til fem point. Nederlaget er Randers’ første i seks kampe. Kampen skulle lige sætte sig efter en rodet start, men tempoet var højt, og ved kampens første chance bragte Janni Serra AGF foran, da der var spillet 27 minutter. Kort tid efter udlignede gæsternes Filip Bundgaard på et straffespark. Efter pausen bølgede spillet frem og tilbage, og det lignede længe en deler, indtil Tobias Bech stangede 2-1-scoringen i mål med fem minutter tilbage af kampen. Randers kom flere gange tæt på en udligning i overtiden, men værterne løb med sejren.