Barrages Groupe A
14 mai 2023

DANISH
Denm.Superliga.2022.2023.PlayOffs.Brondby.Kobenhavn.twb22.mp4

Brøndby IF var bedst i store dele af opgøret, men FC København viste koldblodighed og vandt.Dét formåede FC København, da de danske mestre mødte rivalerne fra Brøndby IF i Superligaen søndag eftermiddag.Hjemmeholdet dominerede i store dele af opgøret, men FCK viste kynisme og endte med at hive en 3-1-sejr i land.På et solbeskinnet Brøndby Stadion kom FC København bedst fra start, da Viktor Claesson bragte gæsterne i front.

Brøndby IF formåede at svare igen, da Ohi Omoijuanfo scorede på et straffespark i det 56. minut.Herfra gik det én vej for værterne.Jordan Larsson prikkede bolden i kassen til 2-1 for FCK, og så blev ondt værre for de gulblusede, da Daniel Wass fik et direkte rødt kort for en voldsom tackling på Elias Jelert.I det 85. minut kunne Christian Sørensen så lukke opgøret til det endelige resultat 3-1.Med de tre point i banken kravler FC København øjeblikkeligt op på Superligaens førsteplads  to point foran FC Nordsjælland, der spiller mod AGF søndag aften.Brøndby IF ligger fortsat nummer seks i Superligaen.