Denmark DBU Pokalen 2022 2023 8 Goals Thriller FC København FC Nordsjælland

DAN
DBU.Pokalen.2022.2023.SF.Kopenhague.Nordsjaelland.DAN.twb22-1.mp4
DBU.Pokalen.2022.2023.SF.Kopenhague.Nordsjaelland.DAN.twb22-2.ts
DBU.Pokalen.2022.2023.SF.Kopenhague.Nordsjaelland.DAN.twb22-3.mp4

Efter et snævert 3-2 nederlag til FC Nordsjælland var det torsdag aften op til FC København at få vendt skuden på hjemmebane i Parken i jagten på endnu en pokalfinale, hvor modstanderen ville hedde AaB. Og kampen skuffede ikke på nogen måder i et sandt målinferno.For FCK var der sket en række rokader i forhold til derby-nederlaget til Brøndby i søndags. I forhold til den kamp startede Kevin Diks, Christian Sørensen, William Clem og Jordan Larsson i stedet for Peter Ankersen, Denis Vavro, Lukas Lerager og Diogo Goncalves.

FC Nordsjælland stillede med næsten stærkest mulige opstilling, omend Emilio Marcondes tog plads på Farum-holdets bænk fra start. Angrebs-esset Ernest Nuamah var tilbage fra udstået karantæne, hvilket var et massivt boost for gæsterne.De fremmødte fans fik sig en umådeligt underholdende første halvleg, hvor der efter bare 22 minutter var scoret fire gange.