Ladies First: Azerion Eredivisie 2022 2023 De Vrouwen Topper: Ajax Amsterdam PSV

ENG (damaged)
Women.Vrouwen.Divisie.2022.2023.Ajax.Psv.ENG.twb22.ts
NED
Women.Vrouwen.Divisie.2022.2023.Ajax.Psv.NED.twb22.mp4

Ajax heeft van PSV gewonnen in de topper in de Eredivisie Vrouwen. Op Sportpark De Toekomst werd het 1-0 door een doelpunt van Romée Leuchter vlak na rust. Door deze winst heeft Ajax nog altijd de volle punten op de ranglijst. Voor rust had Ajax het klusje al gauw kunnen klaren maar liet veel kansen onbenut. Anders was dat in de 2e helft. Een kwartier na rust kreeg Ajax een vrije trap op een meter of 20 van de goal. Waar normaal Sheria Spitse voor de bal gaat staan, nam nu Leuchter initiatief. De topscorer van de Ajax Vrouwen schoot de bal raak. Daarmee staan de Ajax Vrouwen nog steeds fier bovenaan in de ranglijst. Van de 8 wedstrijden zijn er ook 8 in winst omgezet. Ook FC Twente is nog ongeslagen. Later vandaag spelen zij tegen Excelsior. FC Twente kan dan op 7 uit 7 komen.