Denmark Superligaen 2022 2023 Silkeborg Lyngby Boldklub

17e journee
12 novembre 2022

Denmark.Superligaen.Silkeborg.Lyngby.DAN.twb22.mp4

Silkeborg skuffede og tabte lørdag på hjemmebane 0-2 til Lyngby, der omvendt hentede holdets første sejr i Superligaen. Rezan Corlu og Kasper Jørgensen scorede målene i den store forløsning for Lyngby, der var uden sejr i sæsonens første 16 kampe. Mod forventning startede Silkeborg kampen sløvt og overlod initiativet til Lyngby, der forsøgte at tage teten. Trods store pasningsfejl lykkedes hjemmeholdet med at komme frem til gode muligheder, mens Lyngby fik sendt et par halvforkølede afslutninger afsted. Efter pausen viste Lyngby stort overskud og afgjorde kampen med to scoringer, mens Silkeborg-spillerne igen virkede trætte og idéforladte.

Sæsonens første sejr er dog ikke nok til at få Lyngby væk fra sidstepladsen i Superligaen med otte point efter 17 kampe. Silkeborg befinder sig på fjerdepladsen med 24 point, men kan blive overhalet af flere forfølgere. Silkeborg havde spilovertaget fra start, men gæsterne viste tænder ad flere omgange og kom frem til flere gode skudmuligheder. Silkeborgenserne viste sig bedre frem offensivt, som halvlegen skred frem. Særligt angriberen Nicklas Helenius var tæt på at bringe hjemmeholdet foran med et hovedstød på overliggeren. Mod slutningen af første halvleg lukrerede gæsterne på omstillinger, mens Silkeborg dominerede og sværmede omkring gæsternes felt. Efter en times spil fik Lyngby hul på bylden og bragte sig foran. Midtbanespilleren Rezan Corlu brød flot igennem i venstresiden og sendte en resolut afslutning i netmaskerne. Efter føringsmålet havde Silkeborg svært ved at finde et modsvar, mens Lyngby fortsatte med at køre på i jagten på endnu en scoring. I slutfasen cementerede Lyngby sejren, da forsvarsspilleren Kasper Jørgensen på et hovedstød sendte 2-0-føringen i kassen.