Monday, October 24, 2022

Ladies First: Sweden Damallsvenskan 2022 Magazine DAY 24



Damallsvenskan Round 24, Wsl and WC women draw
SWED 50mnts 
Sweden.Women.Night.Football.24102022.SWED.twb22.ts
1.44 Go https://1fichier.com/?t957wm7gc6hkezghunyp
https://filejoker.net/kv7l6gfcnbg3

Avec le resultat de Linkoping Kalmar le FC Rosengård est devenu champion de Suède avec deux tours restants. Dans le même temps, IFK Kalmar a pris un point important dans la chasse à la deuxieme place dans le Damallsvenskan.


IFK Kalmar skrällde borta mot tabelltrean Linköpings FC i Damallsvenskan. Laget grusade hemmalagets chanser på ett SM-guld när matchen slutade 2–2. I och med kryssmatchen blev FC Rosengård svenska mästare med två omgångar kvar. Samtidigt tog IFK Kalmar en viktig poäng i jakten på fortsatt spel i Damallsvenskan nästkommande säsong. Alyssa Walkers dubbla mål borta mot Linköping innebär att laget nu har sex poäng till nedflyttningsplats med två omgångar kvar att spela. 


Det var så oväntat att Rosengårdsspelarna inte hade samlats för att se matchen tillsammans utan satt utspridda i sina egna bostäder, några med lagkompisar med sig i tv-soffan. Med facit i hand säkrades guldet med 2-0-segern i Kristianstad i går. – Det är ett lag som trots spelarförluster lyckas få andra att kliva fram, och det krävs hårt arbete bakom för att göra det. Rosengård är vana med att vinna och därför har också det inte varit en press för dem utan de har fortsatt tro på sig själva och sin spelidé, säger Vaseghpanah. Rosengård får skjuta på firandet eftersom man redan på torsdag har storlaget FC Barcelona med Fridolina Rolfö på besök på Malmö IP för Champions Leagues andra gruppspelsmatch. – Även om man som spelare vill avgöra det på hemmaplan så tror jag att de njuter av att få kalla sig svenska mästare i förväg. Det är bara att lyfta på hatten och säga stort grattis Rosengård, säger Vaseghpanah.
























No comments:

Post a Comment

NO LINKS ALLOWED