Sunday, August 14, 2022

Ladies First: Super League Belge 2022 2023 Opening KAA Genk OH Louvain


13 aout 2022
PGB Stadion

FR
Women.Belgique.SuperLeague.2022.2023KAA.Gent.OH Leuven.FR.twb22.1MT.ts
726.7 Mo
https://uptobox.com/l2ywybds6mqr
https://filejoker.net/o2oacgkomtm1
Women.Belgique.SuperLeague.2022.2023KAA.Gent.OH Leuven.FR.twb22.2MT.ts
837.8 Mo
https://uptobox.com/qxz0et5j8ddq
https://filejoker.net/ga8xyp0dyldf 

OH Leuven Women deed in het tussenseizoen heel wat transfers. Coenraets mocht maar liefst vijf nieuwe speelsters aan zijn kern toevoegen: nationale doelvrouw Nicky Evrard en Shari Van Belle van Gent Ladies, Red Flame Ella Van Kerkhoven van Anderlecht, middenveldster Nurija Van Schoonhoven van Twente en de jonge Nikée van Dijk van Heerenveen. “We hebben een analyse gemaakt van het vorige seizoen en zijn op zoek gegaan naar speelsters met bepaalde profielen en kwaliteiten die we nog niet in onze kern hadden. We zijn ook bewust in Nederland gaan zoeken om andere type speelsters te vinden dan hier in België. Beide Nederlandse transfers zijn dames met een vrij direct spel alsook een tikkeltje gezonde arrogantie dat de groep ten goede komt. Ik kijk uit naar hun eerste speelminuten.”


Veel nieuwe speelsters voor OH Leuven Women, maar ook enkele vertrekkers. Waaronder Lenie Onzia. “Op het moment dat Lenie stopt zijn er verschillende zaken die je moet vervangen. Langs de ene kant een middenveldster, maar ook een kapitein en een schat aan ervaring binnen de club. We hebben met Sari Kees een nieuwe kapitein, maar er zijn nog speelsters die het voortouw kunnen nemen. De verantwoordelijkheden liggen nu iets meer verdeeld ten opzichte van vorig jaar. Ook op het middenveld zijn er genoeg meisjes die klaar staan om haar plaats in te nemen,” stelt Coenraets gerust.


Vorig seizoen stond OH Leuven Women lange tijd op kop van het klassement, maar in de laatste rechte lijn werd RSCA Women alsnog kampioen. “Wij hebben vorig jaar heel erg hard ingezet op de competitie, maar uiteindelijk speel je elke wedstrijd maar voor anderhalf punt. Tijdens de play-offs wordt de competitie beslist en dan zag je dat Anderlecht mentaal en fysiek nog frisser was. Maar we hebben hier als club uit geleerd. De groep is hongerig, heeft meer kwaliteit dan vorig jaar en is alweer een jaartje ouder. Alles is aanwezig om beter te doen dan vorig seizoen,” besluit een strijdvaardige Jimmy Coenraets.

















No comments:

Post a Comment

NO LINKS ALLOWED