Friday, May 20, 2022

Eredivisie 2021 2022 PlayOffs Europa League Utrecht Vitesse Arnhem


Demie Finale Aller
19 mai 2022
Stadion Galgenwaard Utrecht 

NED
Eredivisie.2021.2022.PlayOffs.DemieFinale;Utrecht.Vitesse.NED.twb22-1.ts
1.2 Go
https://uptobox.com/1h1msws65jtc
https://filejoker.net/w1d4hgu3pbzh
Eredivisie.2021.2022.PlayOffs.DemieFinale;Utrecht.Vitesse.NED.twb22-2.ts
1.8 Go
https://uptobox.com/839d1borbzix
https://filejoker.net/d2jksh0tyc3i 

FC Utrecht heeft in de heenwedstrijd van de halve finale van de play-offs om Europees voetbal een verdiende overwinning geboekt op Vitesse. In een sfeervol Stadion Galgenwaard werd het 3-1 voor de Domstedelingen. Amper een minuut staat hij binnen de lijnen, Pontus Almqvist. En dan al wordt de Zweed, de vervanger van Quinten Timber, in de zestienmeter van Vitesse door oud-FC Utrecht’er Riechedly Bazoer ten val gebracht. Arbiter Dennis Higler wijst gedecideerd naar de stip, en al minstens zo vastberaden benut Simon Gustafson tien minuten voor tijd de penalty. Een toch al uitbundige Bunnikside wordt door de Scandinaviër in extase gebracht: 3-0 voor FC Utrecht.


Vijf minuten later doet Patrick Vroegh nog wel iets terug namens Vitesse. Hij bepaalt de eindstand op 3-1. Dat doet niets af aan de verhoudingen op het veld in Utrecht. Daar is het FC Utrecht dat vanaf het eerste fluitsignaal tot en met het einde strijdt voor elke meter en, mede daardoor, goed voor de dag komt.


FC Utrecht: Eric Oelschlägel; Hidde ter Avest, Mike van der Hoorn, Willem Janssen, Djevencio van der Kust; Joris van Overeem, Quinten Timber (79. Pontus Almqvist), Simon Gustafson (90+3. Mark van der Maarel), Sander van de Streek; Tasos Douvikas (70. Mimoun Mahi), Othmane Boussaid (79. Henk Veerman).
Vitesse:Jeroen Houwen; Danilho Doekhi, Riechedly Bazoer, Enzo Cornelisse (56. Toni Domgjoni); Eli Dasa, Sondre Tronstad, Million Manhoef, Matús Bero, Nikolai Baden Frederiksen (46. Patrick Vroegh); Loïs Openda, Thomas Buitink (56. Daan Huisman)






















No comments:

Post a Comment

NO LINKS ALLOWED