Cepheus Park Randers

DANISH
Denm.Superliga.2021.2022.Randers.Copenhague.twb22.mp4
6.2 Go

FCK vinder 2-0 over Randers og er dermed så godt som sikre på guldet! Københavnerne kan matematisk stadig nås af FC Midtjylland, men det kræver, at midtjyderne vinder deres sidste to kampe, mens FCK taber til AaB, og FCM samtidigt henter FCK's målscoreforspring på 12 mål. I første halvleg holdt Randers-målmand Patrik Carlgren med flere store redninger FCK væk fra målet, men et kvarter efter pausen kunne han intet stille op. Her hamrede Hákon Arnar Haraldsson nemlig bolden helt op i krydset fra kanten af feltet. Randers-spillerne blev ved med at kæmpe for at komme tilbage i kampen, og med tyve minutter igen fik Stephen Odey chancen på straffespark – men Kamil Grabara reddede det sløje skud. Efter det brændte straffespark lykkedes Randers ikke med for alvor at true FCK-forsvaret, og så lukkede Khouma Babacar kampen i tillægstiden.