MCH Arena

DANISH
Denm.SuperLiga.2021.2022.Midtjylland.Silkeborg.twb22.mp4
4.6 Go

FC Midtjylland skulle mandag aften forsøge at holde snor i F.C. København, da Silkeborg IF gæstede MCH Arena i Herning. Her vendte hjemmeholdet et truende nederlag til en sejr. FC Midtjylland skulle mandag aften forsøge at holde kort afstand til F.C. København i den allerøverste top af Superligaen, da Silkeborg IF kom på besøg til Heden. Her fik gæsterne en kongestart, men hjemmeholdet fik vendt et truende nederlag til en 3-2 sejr og tre vigtige point. Det var som sagt bare gæsterne fra Silkeborg IF, der kom bedst fra land. Derfor kunne Nicklas Helenius bringe oprykkerne foran med 0-1 efter blot 17 minutters spil i en halvleg, hvor hjemmeholdet ikke fik vist hverken poleret fodboldspil eller farlighed foran mål. Derfor gik de målløse fra banen i første halvleg, men noget skulle ske i anden. Og det gjorde der.

Således valgte Bo Henriksen fra anden halvlegs start at sætte Gustav Isaksen og Edward Chilufya ind på banen, hvilket skulle vise sig at blive yderst kampafgørende. Blot 17 minutter inde i anden halvleg var kampen således vendt total på hovedet, da FC Midtjylland pludselig var foran med 2-1 på mål af netop indskiftede Gustav Isaksen og Edward Chilufya. Det var således et langt mere oplagt, kæmpende og energifyldt FC Midtjylland-mandskab, der var kommet ud til anden halvleg og holdt kadence kampen ud. Derfor var det heller ikke ufortjent, da Evander med et kvarter tilbage af kampen bankede kuglen i kassen fra lang afstand og sikrede midtjyderne en tredje scoring. Det var derfor heller ikke fatalt for hjemmeholdet, da Nicklas Helenius reducerede for Silkeborg lige inden slutfløjt. Sejren gik nemlig til FC Midtjylland, som fik tre vigtige point i toppen af Superligaen, hvor man nu er seks point efter F.C. København på førstepladsen. Næste opgave for FC Midtjylland hedder så formstærke F.C. København på udebane. Her er der kickoff til topbraget i Parken søndag den 10. april . (Google Traduction est ton ami)