Saturday, April 30, 2022

Denmark Superligaen 2021 2022 PlayOffs Viborg FF FC Nordsjælland


Barrages 
29 avril 2022
Aalborg Portland Park

DANISH
Denm.Superliga.2021.2022.Viborg.Nordsjælland.twb22.mp4
5.9 Go
https://uptobox.com/t2ocst9m7whm
https://filejoker.net/1tyyngx4cxe5

Der var mulighed for hurtig revanche, da Viborg FF og FC Nordsjælland for anden uge i træk mødte hinanden, og fredag aften var det græstæppet i Viborg, der var arena for opgøret i 3F Superligaens kvalifikationsspil. Det blev dog ikke en ønskværdig start for Jacob Friis’ tropper, da gæsterne fra Nordsjælland var bedst i kampens indledning. Det var også gæsterne, som fik kampens første store chance. Et indlæg fik lov at passere gennem VFF-feltet, og så endte bolden til sidst hos Oliver Antman, der relativt ugeneret kunne tage bolden til sig og hamre den afsted mod mål. Forsøget blev dog afværget takket være en flot redning fra Lucas Lund.


Som tiden gik, kom de grønklædte bedre med i opgøret. Første nævneværdige chance stod Younes Bakiz for, da han efter en halv times spil sparkede fra kanten af feltet, men han fik sendt bolden et stykke over mål. Mod slutningen af første halvleg fik Viborg flere gange skubbet spillet op omkring og i FCN-feltet, men gæsterne fik afværget, inden der kunne afsluttes. Kort inde i anden halvleg opstod en fin chance, da FCN-forsvaret smed bolden væk omkring midterlinjen. Younes Bakiz blev sendt afsted i en omstilling, men hårdt presset gled kantspilleren på kanten af FCN-feltet. I stedet endte det med et fladt indlæg fra Christian Sørensen, men kuglen endte i lapperne på FCN-keeper Andreas Hansen. Efter en lidt rodet periode forsøgte cheftræner Jacob Friis med 20 minutter igen at ændre slagets gang med en tredobbelt indskiftning. Ind kom blandt andet Ibrahim Said, og efter få minutter på banen blev den vævre kantspiller nedlagt lige indenfor FCN-feltet. I første omgang forblev dommer Anders Poulsens fløjte tavs, men efter et VAR-check blev der dømt straffespark til VFF. Hollandske Clint Leemans, som også netop var kommet på banen, gjorde sig klar til at eksekvere, og det gjorde han sikkert med en kraftfuld afslutning.


Glæden varede dog ikke længe, for fem minutter senere blev et indlæg sendt ind i VFF-feltet, og her endte Daniel Svensson til sidst med at stige til vejrs og heade kuglen i en blød bue hen over en chanceløs Lucas Lund i målet. I slutminutterne forsøgte Christian Sørensen med et godt forsøg fra distancen, men Andreas Hansen reddede.Der blev ikke scoret yderligere, hvorfor kampen endte uden en vinder.






















No comments:

Post a Comment

NO LINKS ALLOWED