Friday, November 17, 2023

Eliteserien 2023 FK Bodø/Glimt FK Aalesund Decisive Title


28e journee
12 novembre 2023 

NORW (88e to 90 missing but with final whistle
Elitserien.2023.Bodo.Doc.112023.NORW.twb22-2.mp4
1.91 Go https://1fichier.com/?d9a4a1qumxig6zn3k1p0

FK Bodø/Glimt est sur le toit de la Norvège à deux journées de la fin du championnat. Le championnat norvégien appartient à Bodø/Glimt. Faris Pemi Moumbagna et ses coéquipiers ont obtenu les points dont ils avaient besoin dimanche pour assurer au club une impressionnante troisième médaille d’or en quatre saisons en Eliteserien. Après sa victoire face à Aalesund (1-0) dimanche après-midi, le FK Bodø/Glimt sont officiellement sacrés champions de Norvège Eliteserien.


Det norske seriemesterskapet for 2023 tilhører Bodø/Glimt. Nordlendingene skaffet seg søndag poengene som skulle til for å sikre klubben et imponerende tredje gull på fire sesonger i Eliteserien. Før den 28. eliteserierunden mente nok mange at seriegullet til Glimt bare var som en formalitet å regne, med jobben skulle uansett gjøres hjemme mot sisteplasserte Aalesund søndag kveld. Et selvmål fra gjestene var det som til slutt sikret hjemmelaget gullet. Da dommeren blåste av kampen, stormet Glimt-supporterne banen og tok del i gullfeiringen.


Kaptein Berg:  Det er fantastisk. Det er godt at vi endelig kan feire gullet med supporterne. Det er fantastisk at vi også kan gjøre det på hjemmebane omringet av gulkledde supportere. – Det er en kjempeprestasjon av klubben. Stor skryt til hele stadion og alle som tar turen hit, sa Grønbæk.





















No comments:

Post a Comment

NO LINKS ALLOWED