3 septembre 2023
Parken

DAN
Superligaen.2023.2024.Copenhague.Viborg.DAN.twb22.mp4

Denis Vavro stjal showet, da FC København søndag spillede sig tilbage på Superligaens førsteplads med en sikker hjemmebanesejr på 2-0 over Viborg. Den slovakiske midtstopper scorede i anden halvleg en kandidat til årets mål, da han mere end 30 meter fra mål kanonerede bolden i kassen.Viborg havde i det hele taget en meget svær aften i Parken, for FCK dominerede på samtlige af kampens parametre, og Viborg-træner Jacob Friis’ tropper skulle i det hele taget være glade for, at det ikke endte med et større nederlag.Enkelte FCK-profiler blev sparet i kampen, men det var alligevel en meget velsmurt maskine, der var mødt op til kamp søndag aften. FCK dominerede kampen ud, og det var ganske lidt, man så til Viborg.Den normalt skadesplagede Andreas Cornelius spillede hele anden halvleg i Parken, og FCK-angriberen kunne sagtens have scoret et par stykker, men den sidste skarphed mangler stadig at indfinde sig.