Thursday, June 22, 2023

Galatasaray ''Şampiyonluk Kutlaması Özel' 2023


Celebration Party
Nef Stadium Istanbul

TURK 1H15
Galatasaray.Celebrations.TURK.052023.twb22.ts
963.93 MB https://1fichier.com/?e45she9ot6qvwrnq5neq 

Galatasaray a feté la victoire en championnat au Nef Stadium. En plus du spectacle de lumière des tribunes du stade Nef, le lion, symbole de Galatasaray, a été exhibé. Simge Sağın et Aleyna Tilki ont partagé leurs chansons préférées dans l'enthousiasme du public.


Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup eden Galatasaray'da derbi sonrası Nef Stadı'nda şampiyonluk kutlandı. Nef Stadyumu tribünlerinden yapılan ışık şovunun yanı sıra doğu tribününe asılan perdede Galatasaray'ın simgesi olan aslan gösterildi. Kenan Doğulu, Simge Sağın ve Aleyna Tilki, Galatasaray'ın şampiyonluk coşkusuna ortak olarak sevilen şarkılarını dile getirdiler. Sarı-kırmızılılar, 37. hafta maçında ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup etti. Daha önce planlandığı gibi derbi sonrasında şampiyonluk kutlamaları yapıldı. Nef Stadyumu tribünlerinden yapılan ışık şovunun yanı sıra doğu tribününe asılan perdede Galatasarayın simgesi olan Aslan gösterildi. Kenan Doğulu, Simge Sağın ve Aleyna Tilki, Galatasarayın şampiyonluk coşkusuna ortak olarak sevilen şarkılarını dile getirdilerSüper Lig'in 36. haftasında lider Galatasaray düşme hattı yakınında bulunan MKE Ankaragücü'ne konuk oldu.  Şampiyonluğu ilan etmesi için bu maçı kazanmak zorunda olan Galatasaray rakibini 4-1'lik skorla geçti ve 23. şampiyonluğunu ilan etti. Galatasaray'ın gollerini 7 ve 39'da Mauro Icardi, 73'te Barış Alper Yılmaz ve 78'de Sergio Oliveira kaydetti. Ankaragücü'nün tek golünü ise 16'da Milson kaydetti. Kerem Aktürloğlu maçta 3 asist yaptı. Hükmen maçlar eklendiğinde puanını 85'e yükselten Galatasaray bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Galatasaray 4 Haziran Pazar günü sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak.


Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 2022-2023 şampiyonluğu ile ligdeki 2’nci şampiyonluğunu aldı. Daha önce Başakşehir'de görev yapan Okan Buruk, 2019-2020 sezonunda Başakşehir ile lig şampiyonluğuna ulaşırken, 2017-2018 sezonunda Akhisar Belediyespor ile de Türkiye Kupası'nı kazandı. Süper Lig şampiyonu olan Galatasaray’da Mauro İcardi şampiyonluğun en önemli mimarlarından oldu. Devre arasında Fransa Ligue 1 ekibi Paris Saint Germain’den kiralık olarak sarı-kırmızılı takıma katılan Icardi, toplamda çıktığı 23 maçta; 21 gol atıp, 7 asistlik performans sergiledi. Süper Lig’i şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalabilmek adına eleme turlarında mücadele edecek ve Şampiyonlar Ligi elemesine 2’nci turdan girecek. Öte yandan sarı-kırmızılı ekip, daha önce UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 16 kez grup aşamasında yer aldı.

















No comments:

Post a Comment

NO LINKS ALLOWED