Ladies First: Damallsvenskan 2023 FC Rosengård BK Hacken

11 mai 2023

SWED
Women.Damall.2023.Rosengard.Hacken.SWED.twb22.mp4

Då räddade Rosengårds Olivia Schough poäng mot Häcken i 90:e minuten med sitt 2-2-mål.Samtidigt sprack målvakten Jennifer Falks galna svit då hon hållit nollan i 662 minuter. Rosengård låg under med 2-0 men kom ut med ny energi i andra halvleken hemma mot Häcken.Bara två minuter in vek Olivia Schough in i straffområdet och sökte efter skottläget. I stället hittade hon till Sofie Bredgaard som drog till med ett hårt distansskott i mål som innebar reducerat, 1-2.Målet innebar att Jennifer Falks galna svit – hon hade hållit nollan i 662 minuter innan dess sprack.Och Schoug var inte färdig där.Loreta Kullashi hittade fram till Schough som tryckte dit kvitteringen i 90:e minuten. Det blev matchens sista mål och poängen innebar att Häcken gick upp i serieledning.