6 mars 2023
Portland Park

DANISH
SuperrLigaen.2022.2023.AAB.Mydtjiland.DAN.twb22.mp4

Mandag aften var der vigtige 3F Superligapoint på spil i det nordjyske, da Aalborg Portland Park dannede ramme om opgøret mellem AaB og FC Midtjylland. Udeholdet startede bedst, da Henrik Dalsgaard efter få minutter slog en høj bold i dybden til Emam Ashour, som pludselig var alene igennem. Desværre ventede den egyptiske midtbanemand et sekund for længe med at afslutte, og forsøget blev afværget af AaB-defensiven. Trods et stort midtjysk spilovertag kom AaB frem til den næste store målchance, da Louka Prip efter ti minutter trykkede på mål. Jonas Lössl gav en retur, som endte for fødderne af Iver Fossum. Den norske midtbanespiller stod umarkeret og afsluttede direkte på overliggeren.

Trods det større spilovertag var hjemmeholdet tæt på at tage alle tre point ti minutter før tid, da Louka Prip brændte en friløber på Jonas Lössl. Det bølgede frem og tilbage til slut, og kort før tillægstiden var Edward Chilufya tæt på at sende alle tre point til heden via. en fiks afslutning mellem benene på en aalborgensisk forsvarsspiller. Endnu en gang var Theo Sander dog vågen på stregen. Mere blev det ikke til, og dermed sluttede det hele 0-0 i det nordjyske på en aften, hvor sneen dalede ned over Aalborg Portland Park.