Wednesday, February 1, 2023

Challenger ProLeague 2022 2023 KMSK Deinze Club NXT Standart 16


27 janvier 2023

FR
last minute after Vitron RSCA Futures
Challenger.ProLeague.2022.2023.Deinze.Standart.16.FR.twb22.mp4
2.84 Go https://1fichier.com/?wwft3qqvnk7i8w0b56sl

Lennart Mertens, de spits die tien dagen geleden na zes maanden Club NXT terugkeerde naar Deinze, liep te hinken in de wandelgangen van het hoofdgebouw. Hij zit zes weken aan de kant. Maar de kern is ruim genoeg bij Deinze waar het eerste wat opvalt de grote tijdelijke tribune met liefst 4200 zitjes aan de overkant is. Een lege tribune want ze mag nog steeds niet gebruikt worden omdat er een juridische procedure loopt na een klacht. De andere ruimtes in het stadion zijn echter meer dan voldoende om iedereen een plaatsje te geven.Bij Club NXT stond Senne Lammens in doel. Leeds en vooral Everton zijn in de running voor doublure van Mignolet. Veel kans dat het zijn laatste match voor blauw-zwart was want met Joe Bursik heeft men de vervanger al in huis en nu kan Club nog iets vangen voor de talentrijke keeper. Zoals met Ibe Hautekiet ook het geval was. De jonge centrale verdediger en kapitein van Club NXT was eveneens einde contract, speelde vorige vrijdag nog mee tegen Lommel maar tekende intussen voor Standard.


KMSK Deinze: Miras Blanco; Hernandez, Quinteiro, Schuermans, Janssens(46’ Vansteenkiste); Balaj (46’ Koné), Hendrickx, De Ridder, Van Landschoot (87’ Schrijvers), Staelens; Dansoko
Club NXT: Lammens; Sabbe, Ordonez (73’ Lenn De Smet), Spileers, Seys; De Roeve, De Smet, Talbi (85’ Servais), Sandra (73’ Perez), Homma; Vermant (85’ Willems)











No comments:

Post a Comment

NO LINKS ALLOWED